Over Korin


Onze missie

Onze missie is om reizigers een gevoel van veiligheid te geven. K symboliseert de geest van innovatie, doorzettingsvermogen en moed. Ons product is gericht op mensen, van het systeem van "Click Anti Theft" tot gepatenteerde EasyCharging-technologie, een wetenschappelijk ontworpen opslagsysteem en volledige bescherming voor elektronische apparaten. Bij het ontwerpen geloven we dat functie vorm dicteert. We staan erop om innovatief materiaal op de juiste manier te gebruiken en unieke geavanceerde technieken om ons product er eenvoudig maar stijlvol uit te laten zien. 

Over Korin, ClickPack Pro

Korin is een wereldwijd merk van de low-tech multifunctionele tassenbagage-industrie van Designest. Om te voldoen aan de behoefte aan woon-werkverkeer, reizen en zakenreizen, gebruikt Korin geavanceerde technologieën in consumentenelektronica en innovatieve materialen in de bagage om de problemen van diefstal, opladen, bescherming en opslagruimte op te lossen.

Populariteit

Ons meest populaire product, de ClickPack Pro, heeft met succes geld ingezameld voor JD-crowdfunding, waardoor het record voor crowdfunding op Kickstarter en Indiegogo is behaald door 167.000 USD te verzamelen. Wereldwijd worden er elk jaar 100.000 clickpacks verkocht en werd het verkoopbureau in meer dan 18 landen gepubliceerd. Topmedia zoals CCTV en American wired journal spraken over ons. In het jaar 2021 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd merk die elk kwartaal nieuwe unieke rugzakken op de markt brengt.  Flexpack, Hi-Pack, ClickPack X, Sling, Gym zijn verschillende voorbeelden van nieuwe modellen die wereldwijd populair zijn.